16.4 C
Athens

Ο Άρης προχωρά τις διαπραγματεύσεις για Αρίας και Μάρκος Πάουλο

Μπούργος και Καρυπίδης επέστρεψαν με γεμάτη ατζέντα από τη Μαδρίτη στα πλαίσια της μεταγραφικής λίστας για την ενίσχυση του Άρη με φόντο τη νέα σεζόν κι όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εκεί, ψηλότερα από όλους στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Ρικέλμε, Σαντιάγκο Αρίας και Μάρκος Πάουλο, με τους δύο τελευταίους να συγκεντρώνουν στην παρούσα φάση και τις περισσότερες πιθανότητες ώστε να κάνουν τη διαδρομή Μαδρίτη-Θεσσαλονίκη για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Σύμφωνα με τις προθέσεις του Μπούργος οι Αρίας και Πάουλο λογίζονται άμεσα για βασικά γρανάζια της ποδοσφαιρικής του μηχανής και έχει εισηγηθεί την απόκτησή τους -πιθανόν με τη μορφή δανεισμού- στον πρόεδρο των Κιτρίνων, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της διαπραγματεύσεις με την ισπανική ομάδα.

Ο Αρίας που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γρανάδα αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και έχει αγωνιστεί σε 55 ματς με την εθνική Κολομβίας, όντας μία αξιόπιστη λύση για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Μάρκος Πάουλο πέρυσι είχε μία μέτρια έως κακή σεζόν στην πορτογαλική Φαμαλικάο αλλά ο Μπούργος δείχνει να τον εμπιστεύεται γνωρίζοντάς τον καλά από τα χρόνια που βρισκόταν ο ίδιος στο τεχνικό επιτελείο των «ροχιμπλάνκος».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς