15.9 C
Athens

Η Φενέρμπαχτσε ρίχνει κλεφτές ματιές στον Τικίνιο σύμφωνα με τους Τούρκους

Όπως μεταδίδει η «fotomac» στην Τουρκία ο Τικίνιο αποτελεί πρωταρχικό στόχο του νέου τεχνικού της Φενέρ, Ζόρζε Ζεσούς ο οποίος τον γνωρίζει καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα

Ο Τικίνιο Σοάρες κατάφερε από την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και τη φανέλα βασικού σε πολλές περιπτώσεις, με τον Βραζιλιάνο άσο να ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στον Πειραιά.

Βέβαια, σύμφωνα με τους Τούρκους η Φενέρμπαχτσε που τον έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να τον αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι θέλοντας να ενισχύσει με τη δική του… λάτιν αύρα την επιθετική της γραμμή.

Φυσικά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα γίνει με το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε με τίποτα να μείνει «ξεκρέμαστος» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στο θέμα του σέντερ φορ.

Όπως μεταδίδει η «fotomac» στην Τουρκία ο Τικίνιο αποτελεί πρωταρχικό στόχο του νέου τεχνικού της τουρκικής ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς ο οποίος τον γνωρίζει καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όταν ως προπονητής της Μπενφίκα τον αντιμετώπιζε στους αγώνες με την Πόρτο.

Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στα γκολ που πέτυχε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (δύο στον αριθμό) ο Τικίνιο χαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League στους Πειραιώτες και κερδίζοντας την ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον των ανθρώπων της Φενέρ, που όπως γράφεται στη γείτονα χώρα θα κυνηγήσουν την περίπτωσή του μέχρι τέλους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς