16.7 C
Athens

Μπέιλ: Πάμε Μουντιάλ, πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ουαλικού ποδοσφαίρου

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ουαλίας, εξασφάλισε μετά από 64 (!) χρόνια την συμμετοχή της στα τελικά του Μουντιάλ, επικρατώντας με 1-0 της Ουκρανίας, στο τελευταίο μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης.

Από τους βασικούς πυλώνες της πρόκρισης, ο Γκάρεθ Μπέϊλ, εμφανίσθηκε πανευτυχής για την πρόκριση, μιλώντας στο «Sky Sports», παρόλο που λόγω ενοχλήσεων ο ίδιος δεν είχε μεγάλη συνεισφορά στη χθεσινή αξέχαστη βραδιά για το ποδόσφαιρο της χώρας του.

«Αυτό το αποτέλεσμα, είναι το καλύτερο στην Ιστορία του ουαλικού ποδοσφαίρου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πάμε Μουντιάλ. Από αυτό είναι φτιαγμένα τα όνειρα, είναι αυτό για το οποίο εργαζόμαστε από τότε που ήλθαμε εδώ. Είμαι άφωνος, είμαστε τόσο χαρούμενοι, το κάναμε αυτό για όλους τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας και τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πώς νιώθω αυτή τη στιγμή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχω κάνει πολλά τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη μου. Ήταν δύσκολο να παίξω στο παιχνίδι, αλλά πιο σημαντικό, ήταν να προκριθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «Δράκων».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς