16.4 C
Athens

Τσέλσι: Ο Μπόλι διαθέτει 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και έχει στο κάδρο του τον Νεϊμάρ!

Οι Μπλε κινούνται ήδη στους ρυθμούς του νέου τους ιδιοκτήτη και το καλοκαίρι τους αναμένεται ιδιαίτερα «καυτό», από όλες τις απόψεις

Η Τσέλσι έχει μπει κι επίσημα στην εποχή του Τοντ Μπόλι στον οποίο πλέον ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της μετά την οριστική αποχώρηση Αμπράμοβιτς.

Οι Μπλε κινούνται ήδη στους ρυθμούς του νέου τους ιδιοκτήτη και το καλοκαίρι τους αναμένεται ιδιαίτερα «καυτό», από όλες τις απόψεις.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός έχει στα πλάνα του να διαθέσει το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ μόνο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας από το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο Τούχελ φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση μόλις 4 παικτών αλλά από το πάνω «ράφι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για να «χτίσει» το ρόστερ της νέας σεζόν με τον Μπόλι να καλοβλέπει την περίπτωση Νεϊμάρ, ειδικότερα από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος δείχνει να αποτελεί «ξένο σώμα» στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026, πέρυσι τέτοιο καιρό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς