23.3 C
Athens

Ξέσπασμα Παπαπέτρου: «Είμαι 9 χρόνια επαγγελματίας, ντρέπομαι που είμαι μέρους αυτού του πράγματος» (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε πως ντρέπεται που είναι «μέρος αυτού του πράγματος», ξεκινώντας καταγγελίες για τον κλιματισμό και τις διαφημιστικές πινακίδες, για να καταλήξει με σαφή υπονοούμενα στη διαιτησία...

Ιωάννης Παπαπέτρου εν εξάλλω στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα (2-2 η ημιτελική σειρά).

Λάρισα – Παναθηναϊκός: Ένταση με Παπαπέτρου και στη φυσούνα, το video της σύρραξης (vid)

Ο αρχηγός του τριφυλλιού τα έβαλε με τη φιλοξενία των ανθρώπων της Λάρισας και αναφέρθηκε στον χαλασμένο κλιματισμό αλλά και στη διαφημιστική πινακίδα που έπεσε εύκολα πάνω του όταν ο Κασελάκης την έσπρωξε στους πανηγυρισμούς.

Παράλληλα, τόνισε πως ντρέπεται για αυτά που βλέπει και άφησε σαφείς αιχμές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θα πω μερικά πράγματα δεν θα μιλήσω αγωνιστικά. Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό, στους παίκτες, στην ομάδα της Λάρισας, παίζουν ωραίο μπάσκετ, συγχαρητήρια σε αυτό το σύλλογο για όσα έχει κάνει φέτος.

Είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, αλλά ποτέ δεν έχω παίξει ξανά σε ένα γήπεδο στο οποίο ξεκολλάει μια πινακίδα γιατί από πίσω κρατιέται με σάκους με άμμο και αναγκάστηκα να κάνω ράμματα.

Λάρισα – Παναθηναϊκός 74-62: Σε πέμπτο ματς η πρόκριση, το πράσινο μαρτύριο δεν έχει τέλος

Το γήπεδο έχει 50 βαθμούς ζέστη, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει και μιλάμε για ελληνικό μπάσκετ. Έχω παίξει εννιά χρόνια σε αυτή τη χώρα και το λέω ξανά συγχαρητήρια αλλά μιλάμε για ένα άθλημα το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα.

Επίσης όλοι είδαν τι έγινε σήμερα στο παιχνίδι, ο παίκτης που μπαίνει και εκτίθεται δεν μπορεί να πει την άποψη του για το παιχνίδι, δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα τιμωρηθώ κιόλας.

Ντρέπομαι που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Ντρέπομαι»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς