16.9 C
Athens

ΠΑΟΚ: Στο κάδρο του Μπότο και ο Φάμπιο Μαρτίνς

Ο Ζοσέ Μπότο προσανατολίζεται να προσδώσει στον ΠΑΟΚ την «ταυτότητα» του πρωταθλητή σε σταθερή βάση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του, και σε αυτά τα πλαίσια σχεδιάζει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου με φόντο τη νέα αγωνιστική σεζόν, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά την πρώτη μεταγραφή με τον Κουαλιάτα και τους «κλεισμένους» Νέσμπεργκ και Ράφα Σοάρες ο Δικέφαλος εξακολουθεί να ρίχνει κλεφτές ματιές στην πορτογαλική αγορά, με τον Φάμπιο Μαρτίνς να βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Πρόκειται για έναν Πορτογάλο 29χρονο αριστερό εξτρέμ που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και φέτος μένει ελεύθερος από την Αλ Γουάντα, με την οποία μέτρησε μόλις 7 γκολ και 2 ασίστ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport» οι Ασπρόμαυροι αναμένεται να προσεγγίσουν κι επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας (18 Ιουνίου) να υπάρξουν κι οριστικές εξελίξεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς