23.3 C
Athens

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν «σοβαρό ενδιαφέρον» του Ολυμπιακού για τον Λαρίν

Ο Καναδός εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Μπεσίκτας και φαίνεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι είχαν ρωτήσει για την περίπτωσή του και τον περασμένο Γενάρη

Η μεταγραφολογία σε Ελλάδα και Τουρκία πάει κι έρχεται και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι γείτονές μας εμπλέκουν τις ελληνικές ομάδας και ειδικότερα το φετινό καλοκαίρι τον Ολυμπιακό σε διάφορα σενάρια για παίκτες που μένουν ελεύθεροι από το τουρκικό πρωτάθλημα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Καναδού εξτρέμ Κάιλ Λαρίν ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπεσίκτας και φαίνεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Ερυθρολεύκων, οι οποίο είχαν ρωτήσει για την περίπτωσή του και τον περασμένο Γενάρη αλλά έκαναν πίσω λόγω των αρκετά υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της τουρκικής ομάδας.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από την Τουρκία οι πρωταθλητές Ελλάδας επανέρχονται «ζεστά» για τον Καναδό άσο, θέλοντας πλέον να απευθυνθούν αποκλειστικά στην πλευρά του παίκτη που με βάση τα τωρινά δεδομένα αξιώνει ένα συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Όπως μεταδίδεται στην Τουρκία και η Μπασακσεχίρ έχει προσεγγίσει τον Λαρίν αλλά και μόνο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει την προοπτική να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League οι συνθήκες γίνονται πιο ευνοϊκές και η πλάστιγγα γέρνει για την ομάδα του Μαρτίνς.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λαρίν αγωνίστηκε συνολικά σε 38 παιχνίδια με απολογισμό 8 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς