15.9 C
Athens

Σενάρια από Κροατία για Ολυμπιακό και Μούριτς

Τον αριστεροπόδαρο Κροάτη εξτρέμ της Ριέκα φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, ωστόσο οι Τούρκοι θεωρούν πως ο 26χρονος θα καταλήξει τελικά στην Κόνιασπορ αντί 1.500.000 ευρώ

Τον Ρόμπερτ Μούριτς συνδέουν με τον Ολυμπιακό οι Κροάτες. Τα Μέσα στη χώρα υποστηρίζουν πως οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον τον Κροάτη μεσοεπιθετικό της Ριέκα που έκανε φοβερή χρονιά στην πατρίδα του.

Ο 26χρονος διατηρεί συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τη Ριέκα (είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από τη Β’ ομάδα της Μπράγκα) για αυτό και η ομάδα θα επιδιώξει να εισπράξει φέτος ένα ικανοποιητικό ποσό για να τον παραχωρήσει σε κάποιον από τους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα κροάτικα Μέσα, για τον διεθνή – με τις μικρές εθνικές – αριστεροπόδαρο εξτρέμ εκτός από τον Ολυμπιακό, έχουν εκφράσει επιθυμία για την απόκτησή του τόσο η Γαλατάσαραϊ όσο και η Κόνιασπορ η οποία είναι το φαβορί σύμφωνα με Μέσα της Τουρκίας και μάλιστα φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά αντί 1.500.000 ευρώ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μούριτς έγραψε 37 συμμετοχές στο κοντέρ σε εγχώριες διοργανώσεις και προκριματικά Conference League με έναν εντυπωσιακό απολογισμό 12 γκολ και 10 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς