18 C
Athens

Καρλίτος: Ο Λαόθ μου είπε ότι ήταν αδιανόητα όσα έζησε στον τελικό

Ο Ματέου Λαόθ μπορεί να έχει διευθύνει εκατοντάδες σημαντικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και τελικοί Champions League στην καριέρα του, όμως αυτό που συνάντησε το βράδυ της 19ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ δεν το έχει ξαναδεί

Ο τελικός της… ντροπής και όχι της γιορτής του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ανέφερε στην προαναγγελία της η ΕΠΟ, μπορεί να έχει μπει ήδη στο μπαούλο των κακών αναμνήσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά για κάποιους οι μνήμες του ματς της 19ης Μαϊου δύσκολα θα σβηστούν.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Ματέου Λαόθ, που μπορεί να έχει διευθύνει εκατοντάδες σημαντικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και τελικοί Champions League στην καριέρα του, όμως αυτό που συνάντησε το βράδυ εκείνου του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ δεν το έχει ξαναδεί.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε σε συνέντευξή του ο Καρλίτος του Παναθηναϊκού, που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς αλλά έζησε κι αυτός έντονα από τον πάγκο όλες τις τραγικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν -κατά βάση- στις κερκίδες του ΟΑΚΑ με τον «κλεφτοπόλεμο» των οπαδών με τα ΜΑΤ και τη χρήση δακρυγόνων πριν την έναρξη ενός αγώνα που ξεκίνησε στις 20:35 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

«Μιλήσαμε και μου ανέφερε πως ήταν αδιανόητο όλο αυτό καθώς δεν θα μπορούσε να διακοπεί τόσες φορές ένα ματς ούτε με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ισπανία. Ούτε το παιχνίδι του αιώνα δεν θα είχε τέτοια πράγματα. Βέβαια, στην Ισπανία πηγαίνεις στο γήπεδο για ένα ματς και είναι σαν να πηγαίνεις στο θέατρο…», ήταν τα λόγια του Καρλίτος μετά από τη συνομιλία του με τον Λαόθ, ο οποίος σίγουρα δεν θα έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς