17.7 C
Athens

Μπάσκετ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός έντυσε στα πράσινα την Πηνελόπη Παυλοπούλου

Μία ακόμη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός για το τμήμα μπάσκετ γυναικών σήμερα (4/6) επισημοποιώντας την απόκτηση της Πηνελόπης Παυλοπούλου, που μέχρι το 2020 αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και μετέπειτα στον ΠΑΟΚ.

Η 26χρονη πόιντ γκαρντ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τον σύντομο εξάμηνο δανεισμό της στην Άρκα Γκντίνια κι αυτή τη φορά θα αγωνιστεί με την πράσινη στολή του Παναθηναϊκού στην επιστροφή της στην Α1 Γυναικών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου τους κ.κ. Μαλακατέ, Βρανόπουλο, Πανταλέων, Κουτσονικόλα, την Λολίτα Λύμουρα και την Coach Καπογιάννη. Όλοι τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ γι’ αυτή τη μεγάλη ομάδα και να ζήσω τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος. Σας περιμένω στο γήπεδο», ανέφερε η ίδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πρωτέα Βούλας (2012-’14), Ολυμπιακό (2018-’20), Σέπσι (2020-’21) και ΠΑΟΚ (2021)».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς