21 C
Athens

Tέλος εποχής για τον Κάρλος Τέβες που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του

Είναι πολλά τα χρόνια και τα γκολ, Καρλίτο.

Ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς των γηπέδων, ο Κάρλος Τέβες, αποφάσισε να κρεμάσει κι επίσημα αυτή τη φορά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κάνοντας το ποδόσφαιρο της Αργεντινής λίγο πιο φτωχό.

Μετά από 21 χρόνια στο χώρο και μία σπουδαία καριέρα σε κάθε γωνιά της γης ο αγαπημένος «Καρλίτο» όλων των φιλάθλων -και ιδίως αυτών της Μπόκα και της Σίτι- βάζει τελεία στην ποδοσφαιρική του καριέρα και όπως τονίζει θα ασχοληθεί από εδώ και πέρα με την προπονητική.

Μάλιστα, στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή του υπογράμμισε πως μέχρι και τώρα είχε πολλές προτάσεις κατά βάση από το MLS αλλά το σώμα του τον «διέταξε» να βάλει ένα τέλος.

«Σταματάω το ποδόσφαιρο, είναι επίσημο. Μου προσέφεραν πολλά πράγματα, ακόμη και από τις ΗΠΑ. Αλλά αυτό είναι, τα έχω δώσει όλα» δήλωσε αρχικά ο 38χρονος επιθετικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του τον προηγούμενο χρόνο, που τον έκανε να αναθεωρήσει για πολλά: «Το να παίζω την τελευταία χρονιά ήταν δύσκολο, αλλά μπορούσα να δω τον πατέρα μου. Σταμάτησα να παίζω γιατί έχασαν τον Νο1 οπαδό μου».

«Πήρα την απόφαση να γίνω προπονητή. Είμαι ενθουσιασμένος, βλέπω τον ποδοσφαιριστή πιο ανθρώπινα. Ονειρεύομαι να αναλάβω την Μπόκα, ανατρίχιαζα όταν έπαιζα εκεί». πρόσθεσε σχετικά με τα μελλοντικά του πλάνα.

Ο σπουδαίος γκολτζής από το Μπουένος Άιρες, πέρα από τις εκατοντάδες εμφανίσεις του με την Αλμπισελέστε, αγωνίστηκε κατά χρονική σειρά σε Μπόκα Τζούνιορς, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Γουέστ Χαμ, Σανγκάι Σενχούα και Κορίνθιανς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς