19.9 C
Athens

Παναιτωλικός: Αποδείξαμε ότι ενωμένοι νικάμε, επιβεβαιώθηκαν οι αρχές και οι αξίες μας

Ο Παναιτωλικός καλείται να πληρώσει 300.000 ευρώ για την υπόθεση στοιχηματισμού, ωστόσο το σημαντικό για την αγρινιώτικη ΠΑΕ είναι πως έμεινε στην κατηγορία.

Παναιτωλικός: Βαρύ πρόστιμο 300.000 ευρώ, αλλά παραμένει στη Super League

Το βράδυ της Παρασκευής (3/6) ο Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε λόγο για εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, ευχαριστώντας και τους φιλάθλους του για τη στήριξη και την ενότητα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Εξ αρχής είχαμε εκφράσει την βεβαιότητα ότι θα επιβεβαιωθεί ξανά το ήθος και η ακεραιότητα της ομάδας μας, όπως επίσης ότι ο Παναιτωλικός θα βγει νικητής και πιο δυνατός από την περιπέτεια που επιχείρησαν να τον εμπλέξουν.

Μετρήσαμε φίλους και ήταν τόσοι πολλοί εκείνοι που διατράνωσαν την πίστη τους για την καθαρότητα του Παναιτωλικού. Φίλαθλοι απ’ όλοι την Ελλάδα, χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, φυσικά πρόσωπα, πήραν ξεκάθαρη θέση και δημιούργησαν μια μεγάλη ασπίδα. Τους ευχαριστούμε.

Δηλώσαμε την εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη και με την αρωγή των έγκριτων νομικών μας, επιβεβαιώθηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και επικυρώθηκε με την απόφασή της, ότι ο Παναιτωλικός ήταν, είναι και θα παραμείνει Αθλητικός, Πολιτιστικός και Φιλεκπαιδευτικός Οργανισμός, με αρχές και αξίες τις οποίες πιστά υπηρετεί στην 96χρονη πορεία του.

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, με στόχο να δυναμώνουμε κάθε ημέρα, δίνοντας χαρά και υπερηφάνεια στους φιλάθλους μας. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ! Ενωμένοι πάμε για τις επόμενες νίκες»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς