20.8 C
Athens

Ρολάν Γκαρός: Στον τελικό ο Ναδάλ, εγκατέλειψε λόγω σοβαρού τραυματισμού ο Ζβέρεφ

Ο Ναδάλ προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής αλλά δεν μπόρεσε να το πανηγυρίσει αφού ο Ζβέρεφ γύρισε το πόδι του και αποχώρησε με πατερίτσες

Με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε ο σπουδαίος και θεαματικός ημιτελικός του Ρολάν Γκαρός ανάμεσα σε Ράφα Ναδάλ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ καθώς ο Γερμανός τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 6-6 του δευτέρου σετ.

Ο Ισπανός πρωταθλητής πήρε την πρόκρισή στον 14ο τελικό αλλά όχι με τον πανηγυρικό τόνο και τον τρόπο που θα ήθελε αφού ο αντίπαλος του γύρισε το πόδι του και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει. Όταν γύρισε από τα αποδυτήρια με πατερίτσες τα πάντα τελείωσαν και το κοινό προχώρησε σε χειροκρότημα, με τον Ναδάλ να βρίσκεται στο πλευρό του Ζβέρεφ σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη και σκληρή στιγμή για τον Γερμανό.

Ήταν τρεις ώρες μιας σπουδαίας μάχης με εναλλαγές και τρομερό comeback του Ναδάλ στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ για να το κατακτήσει και να φτάσει στο 1-0. Η άτυχη στιγμή του Ζβέρεφ κόστισε στον Γερμανό που δεν μπόρεσε να παλέψει για τον τελικό όπως θα ήθελε αλλά σίγουρα το ζεστό χειροκρότημα του κοινού και η αγκαλιά του αντιπάλου του αποτέλεσαν μια από τις πιο όμορφες στιγμές του φετινού τουρνουά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς