19.8 C
Athens

Αυτοί είναι οι όμιλοι του Champions League

Οι κόντρες της Παρί Σεν Ζερμέν με την Νάπολι και την Λίβερπουλ και αυτές της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζουν από την κλήρωση που έγινε στο Μονακό.

Δύο αρκετά δύσκολοι όμιλοι προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε στο «Γκριμάλντι Φόρουμ» του Μονακό. Στον τρίτο θα κοντραριστούν η Παρί Σεν Ζερμέν, η Νάπολι, και ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ στον όγδοο η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Βαλένθια και την Γιούνγκ Μπόις.
Σ’ αυτόν τον όμιλο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επίσκεψη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» αυτή την φορά με την φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας». Ο Πορτογάλος σουπερστάρ είχε αντιμετωπίσει τους «κόκκινους διάβολους» και την σεζόν 2012-13 ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης θα συναντήσει και τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον οποίο συνεργάστηκαν στην «Βασίλισσα» της Ευρώπης.
Από κει και πέρα η Μπαρτσελόνα θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Τότεναμ, Αϊντχόφεν και Ίντερ στον δεύτερο όμιλο. Από την άλλη η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να αρχίσει την υπεράσπισή του τροπαίου απέναντι στις Ρόμα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βικτόρια Πλζεν.

Αναλυτικά οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ:
1ος όμιλος: Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Μονακό, Κλαμπ Μπριζ
2ος όμιλος: Μπαρτσελόνα, Τότεναμ, Αϊντχόφεν, Ίντερ
3ος όμιλος: Παρί Σεν Ζερμέν, Νάπολι, Λίβερπουλ, Ερυθρός Αστέρας
4ος όμιλος: Λοκομοτίβ Μόσχας, Πόρτο, Σάλκε, Γαλατάσαραϊ
5ος όμιλος: Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα, Άγιαξ, ΑΕΚ
6ος όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι, Σαχτάρ, Λιόν, Χοφενχάιμ
7ος όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βικτόρια Πλζεν
8ος όμιλος: Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Γιούνγκ Μπόις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς