22.1 C
Athens

«Ο Σεμέδο δεν μένει στην Πόρτο λόγω της εικόνας του στις προπονήσεις»

Η πορτογαλική A Bola υποστηρίζει πως οι επιδόσεις του Σεμέδο στις προπονήσεις δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικές και για αυτό η Πόρτο αποφάσισε να μην προχωρήσει σε ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό

Τον λόγο για τον οποίο η Πόρτο δεν σκέφτηκε να προχωρήσει στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό αποκάλυψε η A Bola επικαλούμενη δικό της ρεπορτάζ.

Ο Πορτογάλος στόπερ υπέγραψε με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο αλλά έπαιξε μόλις 50′ σε όλες τις διοργανώσεις καθώς ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θεώρησε πως οι Πέπε, Εμπεμπά και Φάμπιο Καρντόσο βρίσκονταν σε καλύτερο επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης ειδικά όσο η σεζόν κυλούσε προς το τέλος.

Σύμφωνα με την A Bola, οι επιδόσεις του Σεμέδο στις προπονήσεις κρίθηκαν κατώτερες των περιστάσεων και το προπονητικό επιτελείο έμεινε δυσαρεστημένο, με την Πόρτο να αποφασίζει να προχωρήσει σε αναζήτηση άλλου κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά τις διακοπές του στην Πορτογαλία ο Σεμέδο θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, δίχως όμως να είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς