16.6 C
Athens

ΕΠΟ: Συγχαρητήρια επιστολή Τσέφεριν στον Μπαλτάκο για την εκλογή του

Μπορεί ο Τάκης Μπαλτάκος να μην ασχολείται ούτε ο ίδιος με την εκλογή του (ήταν ο μοναδικός υποψήφιος) ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ από τη στιγμή που βλέπει τον Αυγενάκη να τού στερεί το δικαίωμα να ελέγχει τη διαιτησία, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν να του αποστείλει συγχαρητήρια επιστολή μόλις δύο μέρες μετά την αλλαγή σελίδας στην προεδρία της ΕΠΟ.

Έτσι, μετά το χθεσινό… κάλεσμα του Ινφαντίνο στον Μπαλτάκο στη Ζυρίχη για να συζητήσουν τα της επόμενης ημέρας στην ΕΠΟ, ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και ο Τσέφεριν μέσα από το Γραφείο Τύπου της UEFA.

Μαρτυράει δίχως ξύλο ο Μπαλτάκος: «Γιατί να υπάρχει η ΕΠΟ αν στη διαιτησία «παίζει μπάλα» ο υπουργός;»

Aναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συγχαρητήρια επιστολή του:

«Ο πρόεδρος της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν απέστειλε επιστολή στον κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο με την οποία τον συγχαίρει για την εκλογή του στην προεδρεία της Ε.Π.Ο. και του γνωρίζει πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα αποτελέσει μια έμπιστη πηγή υποστήριξης και συνδρομής στην πορεία του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Τσέφεριν:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ να δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει τόσες πολλές και ευρείες δυνατότητες και σε όλους τους εταίρους του παιχνιδιού –ήτοι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες κάθε ηλικίας, σύλλογοι, Εθνικές Ομάδες, διαμεσολαβητές, προπονητές, διαιτητές και διοικούντες– ώστε να αξίζει μια ηγετική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες αυτές, καλλιεργώντας ευκαιρίες για όλους προκειμένου να ανέλθουν στο κορυφαίο επίπεδο και να απολαύσουν στο μέγιστο τα οφέλη που προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Παναγιώτη, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη θητεία σου. Θέλω να γνωρίζεις ότι η UEFA θα παραμείνει έμπιστη πηγή υποστήριξης και συνδρομής στην πορεία σου σε μια νέα και συναρπαστική εποχή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής,

Αλεξάντερ Τσέφεριν
Πρόεδρος UEFA».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς