16.5 C
Athens

Προπονητής Τράμπζονσπορ για Μασούρα: «Αδύνατο να τον αποκτήσουμε με βάση το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κι έτσι όπως ειπώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον προπονητή της ομάδας της Τραπεζούντας Αμπντουλάχ Αβτσί, η μεταγραφή του Μασούρα στην Τράμπζονσπορ είναι αδύνατο να προχωρήσει με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα

Η περίπτωση του Γιώργου Μασούρα φαίνεται πως δεν έχει σταματήσει να απασχολεί την Τράμπζονσπορ με τον Έλληνα διεθνή άσο να βρίσκεται από τον περασμένο Χειμώνα στα ραντάρ των πρωταθλητών Τουρκίας, που πάντως δεν μπορούν να τα «βρουν» στο οικονομικό κομμάτι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κι έτσι όπως ειπώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον προπονητή της ομάδας της Τραπεζούντας Αμπντουλάχ Αβτσί, η μεταγραφή του Μασούρα στην Τράμπζονσπορ είναι αδύνατο να προχωρήσει με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα αφού οι Τούρκοι δεν πλησιάζουν ούτε στα… μισά τα ποσά που αξιώνουν οι Ερυθρόλευκοι για την παραχώρησή του.

«Τον είχαμε ζητήσει στα μέσα της περσινής σεζόν, αλλά παρατήσαμε την υπόθεση όταν είδαμε πόσο υψηλά είναι τα νούμερα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καινούριο για αυτόν. Ακόμα και με τα μισά λεφτά από τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, η μεταγραφή δεν θα ήταν εφικτή», είπε ο Αμπντουλάχ Αβτσί.

Παράλληλα, ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί ο αριθμός Ελλήνων παικτών του ρόστερ, μετά τους Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα, λέγοντας:

«Αν μείνουμε στον ίδιο αριθμό, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δείτε την περίπτωση του Σιώπη. Είτε παίζει, είτε όχι, το επίπεδο της ενέργειάς του είναι υψηλό. Ο Μπακασέτας είναι άλλος χαρακτήρας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός δεν δέχεται να κατέβει κάτω από τα 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Γιώργο Μασούρα, τη στιγμή που η Τράμπζονσπορ δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει πάνω από 4,5 εκατομμύρια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς