19.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Τέσσερις επιστροφές και τέσσερα ερωτηματικά ενόψει της «πρώτης» στον Ρέντη

Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να φανερώσει κάτι από τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των δανεικών μέσα από τις κλήσεις του με φόντο την «πρώτη» στον Ρέντη στις 14 Ιουνίου

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού μπαίνουν στην τελική ευθεία των διακοπών τους, αν και οι περισσότεροι «δουλεύουν» ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν που δεδομένα θα αλλάξουν αρκετά στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αρχικά και πέραν του τι γίνεται με το κομμάτι των μεταγραφών, στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεκαθαρίσουν το «ποιος μένει και ποιος φεύγει» από τους παίκτες που ανήκουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τον τελικό λόγο, αλλά πρώτα θα αξιολογήσει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά μέσα από τις πρώτες προπονήσεις του Ιουνίου και πριν οι Πειραιώτες αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Αυστρία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να φανερώσει κάτι από τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των δανεικών μέσα από τις κλήσεις του με φόντο την «πρώτη» στον Ρέντη στις 14 Ιουνίου.

Εκεί δεδομένα θα βρίσκονται οι Χασάν, Κούτρης, Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς, που βέβαια δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα συνεχίσουν στον Πειραιά από τον Ιούλιο και μετά ή αν θα δοθούν εκ νέου σε ομάδα του εξωτερικού.

Από την άλλη, μέχρι τώρα, δεν ισχύει το ίδιο και για τους Σεμέδο, Πέπε, Μάξι Λοβέρα και Γιάννη Μασούρα. Οι τέσσερις προαναφερθέντες δεν κλήθηκαν ακόμη από τον Πέδρο Μαρτίνς και μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί τα συμβόλαιά τους η διοίκηση των Ερυθρολεύκων που βρέθηκε ξανά με πολλά «ερωτηματικά» σχετικά με τους παίκτες που θα απαρτίσουν το ρόστερ της ομάδας τη σεζόν 2022-23.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς