21.4 C
Athens

Ολυμπιακός βόλεϊ: Σπουδαίες κινήσεις από το πάνω ράφι με Έλμπρεχτ και Μπελ!

Η Βελγίδα κεντρική Φρέγια Έλμπρεχτ και η Αμερικανίδα διαγώνιος Κατ Μπελ, αμφότερες με σπουδαία καριέρα σε κορυφαία πρωταθλήματα, θα φορούν τη νέα σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού

Η απώλεια του νταμπλ φέρνει δυνατές κινήσεις από το πάνω ράφι για τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ Γυναικών. Ο σχεδιασμός της ομάδας του Λορέντσο Μιτσέλι προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς και οι ξένες που πιάνουν Λιμάνι θα κάνουν τη διαφορά αν κρίνει κανείς το εντυπωσιακό βιογραφικό τους.

Η Κατ Μπελ θα αντικαταστήσει τη Σάσκια Χίπε. Η 29χρονη Αμερικανίδα διαγώνια (1,90μ.) έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα – αυτό της Κορέας – και έχει αναδειχθεί δις κορυφαία με τις επιδόσεις της στην επίθεση. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Κίνα και Τουρκία, ενώ ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του είναι το Πουέρτο Ρίκο. Αν μη τι άλλο μια σπουδαία κίνηση με την οποία ο Ολυμπιακός δείχνει πως θέλει να κάνει τη διαφορά σε αυτή τη θέση και με μια αθλήτρια σε τρομερή ηλικία.

Όσον αφορά στο κέντρο η Κατερίνα Γιώτα θα έχει μια εξαιρετική παρτενέρ, τη Βελγίδα Φρέγια Όλμπρεχτ. Η 31χρονη κεντρική έχει τρομερό μπλοκ και έχει παίξει πολλά χρόνια σε Ιταλία, Τουρκία αλλά και Πολωνία, με τη Ράντομ να αποτελεί τον τελευταίο σταθμό στην καριέρα της. Έχει ύψος 1,86μ. και διαθέτει εξαιρετικό άλμα και καλό συγχρονισμό στο μπλοκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς