23.5 C
Athens

Η ΑΕΚ πάει για την έκπληξη με τον Μπατατζίμ

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews.gr, η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον Ενρίκε Μπατατζίμ: Τον Βραζιλιάνο ακραίο που έχει φορέσει με τεράστια επιτυχία τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Κηφισιάς

Ρόστερ για άνοδο στη Volley League στήνει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και οι πρώτες κινήσεις με τους Έλληνες (παραμονή Αχιλλεόπουλου, απόκτηση Ρούσση, Παλέντζα και Μπαρμπούνη) δείχνουν τη διάθεση για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία (παρότι θα χρειαστούν διακανονισμοί παλαιότερων χρεών ώστε να είναι σε θέση να αδειοδοτηθεί).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον Ενρίκε Μπατατζίμ: Τον Βραζιλιάνο ακραίο που έχει φορέσει με τεράστια επιτυχία τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Κηφισιάς ενώ στη χώρα μας συστήθηκε το 2016 με τον Παμβοχαϊκό.

Ο 29χρονος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ μεσούσης της σεζόν 2020-2021 και γύρισε στην πατρίδα του όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αγωνιστεί στη συνέχεια στη Vedacit Guarulhos.

Η Ένωση έχει προσεγγίσει τον Μπατατζίμ που εκτός από την καλή υποδοχή του έχει εξαιρετικό σέρβις και καλά ποσοστά στην επίθεση. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση, με την ΑΕΚ πάντως να είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Pre League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς