23.2 C
Athens

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 70-67: Μείωσε στο ντέρμπι του χάους η ομάδα του Ομπράντοβιτς (vid)

Οι οπαδοί της Παρτιζάν μετέτρεψαν το παρκέ σε πεδίο βολής πριν καν αρχίσει το Game 3 με τον Ερυθρό Αστέρα, λίγο πριν το τέλος του ματς τραυματίστηκε ο διαιτητής Νίκολιτς και μετά από μερική εκκένωση της εξέδρας και μεγάλη καθυστέρηση, το ματς έληξε με την ομάδα του Ζοτς να μειώνει σε 2-1

Αδιανόητα είναι τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, σε μια αναμέτρηση που συνέβησαν ένα σωρό έκτροπα πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

Η Παρτιζάν πήρε τη νίκη διά πυρός και σιδήρου με 70-67 και μείωσε σε 2-1 στη σειρά των τελικών με κορυφαίο τον Κέβιν Πάντερ που πέτυχε 22 πόντους (μοίρασε και 6 ασίστ) και εξαιρετικό Αβράμοβιτς (14π.). Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει σε μεγάλη βραδιά τους Ντόμπριτς και Νταβίντοβατς με 20 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Ωστόσο, το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα μετά τα όσα συνέβησαν. ένα λεπτό πριν τη λήξη, ο Πάντερ εκτέλεσε για τρεις και έγραψε το 68-65 για την Παρτιζάν όταν και ξεκίνησαν να εκτοξεύονται αντικείμενα (από μπουκάλια ως… κινητό!) προς πάσα κατεύθυνση, με ένα εξ αυτών να τραυματίζει τον διαιτητή Νίκολιτς.

Αμέσως η αναμέτρηση διακόπηκε και οι δύο ομάδες μαζί με τη διαιτητική τριάδα έτρεξαν στα αποδυτήρια, μέχρι να αδειάσει το γήπεδο για να συνεχιστεί το ματς. Άλλωστε η ρίψη αντικειμένων ξεκίνησε από το… ζέσταμα και συνεχίστηκε και στο ματς με μπουκάλια να εκτοξεύονται στον Ράντονιτς.

Μετά από σχεδόν 40′ διακοπής το ματς συνεχίστηκε με την Παρτιζάν να σκοράρει με 2/2 βολές και να παίρνει τη νίκη στη Χάλα Πιονίρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς