19.8 C
Athens

Μονοπώλησε τα βραβεία των κορυφαίων η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κέιλορ Νάβας, ο Σέρχιο Ράμος, ο Λούκα Μόντριτς και ο… πρώην Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκαν κορυφαίοι του Champions League για την προηγούμενη σεζόν.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης μονοπώλησε τα βραβεία των κορυφαίων ποδοσφαιριστών ανά θέση στο Champions League της περυσινής περιόδου. Ο Κέιλορ Νάβας αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του ξεπερνώντας τους Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Άλισον. Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» της Ευρώπης, Σέρχιο Ράμος αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αφήνοντας πίσω του τους συμπαίκτες του Μαρσέλο και Ράφαελ Βαράν.
Όσον αφορά τους μέσους αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Λούκα Μόντριτς που πήρε το βραβείο του καλύτερου μέσου, σε μια κατηγορία όπου υποψήφιοι ήταν επίσης ο Τόνι Κρόος και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Τέλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να φοράει φέτος την φανέλα της Γιουβέντους, όμως ήταν αυτός που κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου επιθετικού του Champions League για τα επιτεύγματα του με την Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς