20.9 C
Athens

Χάμιλτον: Είμαι οπαδός της Ferrari κι αν καθόμουν στις κερκίδες θα υποστήριζα τον Λεκλέρ για τον τίτλο

Η Ferrari επέστρεψε για τα καλά τη φετινή σεζόν στη Formula 1 και θέλει να μπει «σφήνα» στο δίπολο Mercedes με Red Bull των τελευταίων ετών, κάτι που μέχρι τώρα επιτυγχάνει σε μεγάλο βαθμό.

Σε αντίθεση με ό,τι έγινε πέρυσι ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό και πίσω στην κούρσα για τον τίτλο του πρωταθλητή, κάτι που εμμέσως παραδέχεται και ο ίδιος.

Σε ερώτηση για το τι βλέπει στη φετινή μάχη τίτλου στη F1 ο 7άκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Mercedes ανέφερε ότι θα υποστηρίζει τη Scuderia Ferrari και τον Σαρλ Λεκλέρ, όπως θα έπραττε κι αν βρισκόταν στις κερκίδες μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς της ιταλικής ομάδας.

«Ο Σαρλ είναι πολύ δυνατός οδηγός, μπορεί ο καθένας να το διακρίνει. Μπορώ να πω ένα πράγμα. Αν καθόμουν μαζί με τους άλλους οπαδούς στις κερκίδες θα υποστήριζα τον Λεκλέρ. Είμαι οπαδός της Ferrari», ανέφερε ο 37χρονος πιλότος στην Corriere della Sera.

Επιπλέον ο Χάμιλτον ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να οδηγήσει για τη Ferrari: «Φυσικά και θα ήταν πολύ ωραίο να οδηγήσω για τη Ferrari στην καριέρα μου, όμως κάποια πράγματα συμβαίνουν για ορισμένους λόγους. Η Mercedes είναι η οικογένειά μου, πάντα θα είμαι οδηγός της Mercedes, όπως ήταν ο Στέρλινγκ Μος».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς