21.7 C
Athens

Παναθηναϊκός: Στα μεταγραφικά του «δίχτυα» η περίπτωση του Ντομίνγκο Μπλάνκο

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει ήδη το ρόστερ της επόμενης σεζόν μετά τη φετινή του επιτυχία με την κατάκτηση του Κυπέλλου και την ευρωπαϊκή έξοδο στα προκριματικά του Conference League, εκεί όπου θα διεκδικήσει την επιστροφή σε ευρωπαϊκό όμιλο για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Οι Πράσινοι θέλουν, όπως φαίνεται, να επενδύσουν στο λάτιν στοιχείο του ρόστερ τους και προς αυτή την κατεύθυνση ψάχνονται για λύσεις τύπου Παλάσιος. Μία ανάλογη περίπτωση είναι κι αυτή του Ντομίνγκο Μπλάνκο, ο οποίος μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από την Ιντεπεντιέντε και δε δείχνει πρόθυμος να συνεχίσει στην πατρίδα του (Αργεντινή) και του χρόνου, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον ακόμα και των Μπόκα-Ρίβερ για την περίπτωσή του.

Ο Μπλάνκο θέλει να δοκιμάσει τα ποδοσφαιρικά του όρια στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί από κοντά το ενδεχόμενο συζητήσεων μαζί του με φόντο την επόμενο σεζόν.

Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού ο Αργεντινός επιτελικός μέσος έχει αρκετά υψηλό κασέ και το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να βγάλει αρκετά χρήματα από ταμείο του για να τον δελεάσει να έρθει στην Ελλάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς