19.2 C
Athens

Fanatik: «Επαφή Γαλατά – Ονιεκούρου και καταρχήν συμφωνία σε προσιτό κόστος»

Τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για επαφές της Γαλατά με τον Ονιεκούρου και καταρχήν συμφωνία με τον Νιγηριανό διεθνή

Ο Χένρι Ονιεκούρου ήταν χωρίς συναγωνισμό η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν που πέρασε για τον Ολυμπιακό, αφού οι μεγάλες προσδοκίες που προέκυψαν από τη μέρα της απόκτησης του διαψεύστηκαν οικτρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο (και όχι μόνο).

Από τη βραδιά των έντονων αποδοκιμασιών της ερυθρόλευκης εξέδρας προς το πρόσωπό του (στον επαναληπτικό με την Αταλάντα), ο Νιγηριανός μπήκε στον πάγο και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στα 15 ματς που ακολούθησαν ως το φινάλε της σεζόν. Το ότι το άμεσο μέλλον του φαίνεται να βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι επιβεβαιώνεται εμμέσως και από σημερινό ρεπορτάζ της Fanatik.

Η τουρκική εφημερίδα αποκαλύπτει τις επαφές του Ονιεκούρου με τη Γαλατά, τονίζοντας πως έχει επιτευχθεί καταρχήν συμφωνία με τον παίκτη σε προσιτό κόστος:

«Ο Ονιεκούρου δεν βρήκε τα πράγματα στον Ολυμπιακό όπως τα περίμενε, δυσκολεύτηκε ακόμα και στο να βρει χρόνο συμμετοχής και παρότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο λόγω εθνικών ομάδων, η Γαλατά τού έστειλε μήνυμα “περίμενε νέα μας”.

Οι πληροφορίες λένε πως έγιναν συναντήσεις με τον Ονιεκούρου και τον Σερί (έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ) για λογαριασμό της Γαλατασαράι και επήλθε καταρχήν συμφωνία με εξαιρετικά προσιτό κόστος προκειμένου οι δυο παίκτες να επιστρέψουν στην ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς