19.1 C
Athens

Μαρινάκης: Για μένα η Νότιγχαμ δεν ήταν επένδυση, αλλά πάθος για το ποδόσφαιρο και τον κόσμο της (aud)

Χιλιάδες οπαδοί της Νότιγχαμ αποθέωσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τους υποσχέθηκε πολλές νίκες και τρόπαια!

Χιλιάδες φίλοι της Νότιγχαμ βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και αποθέωσαν παίκτες, προπονητικό επιτελείο αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ήταν παρών και απηύθυνε λόγο στον κόσμο.

Χιλιάδες φίλοι της Νότιγχαμ αποθέωσαν την ομάδα στην κεντρική πλατεία με συνθήματα (vid)

Μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ υποστήριξε πως ταβάνι της ομάδας είναι ο ουρανός και εξήγησε πως για εκείνος δεν ήταν επένδυση ο σύλλογος αλλά πάθος για το ποδόσφαιρο, το πλήθος και τους φίλους των Κόκκινων που στηρίζουν την ομάδα.

«Από την αρχή για μένα δεν ήταν επένδυση ήταν ένα πάθος για το ποδόσφαιρο, το πλήθος και τους φίλους της Νότιγχαμ εντός και εκτός Αγγλίας. Αυτή η ομάδα ανήκει στην Πρέμιερ Λιγκ θα έχουμε τα εφόδια για να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί όχι μόνο για να διατηρηθούμε στην κατηγορία αλλά για να αποδώσουμε καλά γιατί ταβάνι είναι ο ουρανός. Όσο περνούν τα χρόνια και παρότι μοιάζει δύσκολο θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε ψηλά. Προέρχομαι από την Ελλάδα που έχει μεγάλη ιστορία και όλοι ζουν με αυτή. Μερικές φορές δεν μπορείς να δεις το μέλλον και τώρα πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή και να γράψουμε ιστορία για τη νέα ομάδα. Ο Στιβ Κούπερ πέτυχε κάτι φανταστικό αναλογικά με τις υπάρχουσες συνθήκες. Θέλω να τον ευχαριστήσω, όπως και τους παίκτες, το επιτελείο και τη διοίκηση. Επίσης τον γιο μου, Μιλτιάδη, που έχει κρατήσει τις ισορροπίες καλά. Σας ευχαριστώ όλους. Υπόσχομαι πολλές νίκες και τρόπαια», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κεντρική πλατεία του Νότιγχαμ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς