22.4 C
Athens

Οι Άγγλοι επαναφέρουν την περίπτωση Νέλσον για τον Ολυμπιακό

Ο 22χρονος Άγγλος επιθετικός είχε απασχολήσει έντονα τους Ερυθρόλευκους και το περασμένο καλοκαίρι ακόμα και για το ενδεχόμενο δανεισμού του, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε ποτέ

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα ψαχτεί για τη μεταγραφική του ενίσχυση το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένος αγωνιστικά ενόψει της νέας σεζόν, που για τους πρωταθλητές Ελλάδας θα ξεκινήσεις από νωρίς μέσω των απαιτητικών προκριματικών του Champions League.

Σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς πρωταρχικός στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και επιθυμία του Πορτογάλου είναι στη βασική προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία να έχει σαφή εικόνα από τις βασικές του επιλογές για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ξέχωρα από τη θέση του δεξιού μπακ για την οποία οι Πειραιώτες έχουν «ξεψαχνίσει» την ευρωπαϊκή αγορά, θα γίνει προσπάθεια και για την άμεση απόκτηση ενός εξτρέμ με νέα ρεπορτάζ από την Αγγλία να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρις Νέλσον της Άρσεναλ, που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ολλανδία και τη Φέγενορντ.

Ο 22χρονος Άγγλος επιθετικός είχε απασχολήσει έντονα τους Ερυθρόλευκους και το περασμένο καλοκαίρι ακόμα και για το ενδεχόμενο δανεισμού του, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε ποτέ. Στο σήμερα η Άρσεναλ και ο Αρτέτα εξακολουθεί να μην τον υπολογίζει ενόψει της επόμενης χρονιάς και ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτησή του, δίχως πάντως να έχει καταθέσει ακόμη κάποια πρόταση στη διοίκηση των Κανονιέρηδων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς