17.6 C
Athens

Νεϊμάρ: Δύσκολη η προσαρμογή στο Παρίσι για τον Μέσι

Μπορεί ο Νεϊμάρ να θεωρείται «φευγάτος» από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο σε δηλώσεις του δεν αναφέρεται καθόλου στο μέλλον του στη Γαλλία και προτιμά να «υπερασπίζεται» τον Λίο Μέσι που στην πρώτη του χρονιά στους Παριζιάνους δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος αστέρας αναφέρθηκε στους λόγους που «ευθύνονται» γι’ αυτήν την όχι τόσο εντυπωσιακή παρουσία του «Pulga» στους αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν, που όπως τόνισε είναι αρκετοί, με κύριο ότι ο Μέσι είναι πλέον 34 ετών και τον δυσκολεύει το ζήτημα της προσαρμογής σε μία νέα χώρα κι ένα νέο περιβάλλον.

«Ο Λέο πέρασε πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να προσαρμοσθείς. Είναι δύσκολο να αλλάξεις ομάδες και πόλεις. Και δεν ήλθε μόνος του, αλλά με την οικογένειά του. Η γλώσσα είναι επίσης διαφορετική. Είναι πολλά ενοχλητικά πράγματα. Υπάρχει και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας με παίκτες που τελικά δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που παίζει. Κατά συνέπεια, όλα αυτά, είναι επιζήμια. Ο Λέο, ο Κιλιάν κι εγώ, είμαστε παίκτες που κρίνονται πάντα για την απόδοσή τους, τα στατιστικά τους, τους τίτλους που έχουν κατακτήσει, για τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επίσης αγνώριστος εντός των τεσσάρων γραμμών Βραζιλιάνος επιθετικός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς