19.7 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την υπέρβαση με Εστουπινιάν και Ντοστ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία σεζόν η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία φέτος, καθώς συνοδεύτηκε με την έξοδο στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια και την επιστροφή στα τρόπαιο με το Κύπελλο Ελλάδος έπειτα από οκτώ έτη.

Οι Πράσινοι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι επιδιώκουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και από τη νέα σεζόν, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Conference League, με την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση να είναι μεγάλη.

Ανάμεσα στις θέσεις που ψάχνεται για την ενίσχυσή του το «τριφύλλι» βρίσκεται κι αυτή του σέντερ φορ, με τα ονόματα να είναι πολλά, αλλά τις ρεαλιστικές περιπτώσεις λίγες.

Ενδεικτικό είναι ότι οι Πράσινοι έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους ονόματα όπως αυτά των Όσκαρ Εστουπινιάν και Μπας Ντοστ, τα κασέ των οποίων είναι σχεδόν αδύνατο να προσεγγιστούν.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό θα κάνουν μία προσπάθεια έστω να έρθουν σε επαφή με τους δύο προαναφερθέντες επιθετικούς. Ο Εστουπινιάν ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην πορτογαλική Γκιμαράες και πλέον μένει ελεύθερος στην αγορά.

Από την άλλη, ο 33χρονος Ολλανδός στράικερ, Ντοστ, μένει επίσης ελεύθερος από την Κλαμπ Μπρίζ, με την οποία τη φετινή χρονιά μέτρησε συνολικά 14 γκολ σε 35 εμφανίσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς