16.1 C
Athens

Χιτ – Σέλτικς 96-100: Επέστρεψαν στους Τελικούς του NBA μετά από 12 χρόνια οι εντυπωσιακοί Κέλτες! (vid)

Μετά από μία απίστευτα αμφίρροπη σειρά γεμάτη ανατροπές και ματς που θα μείνουν στην ιστορία της διοργάνωσης, οι Σέλτικς ήταν αυτοί που με το τρίτο μπρέικ έκαναν το 4-3 στο game 7 επί των Χιτς κι εξασφάλισαν το «χρυσό» εισιτήριο για τους Τελικούς του NBA

Μετά από μία απίστευτα αμφίρροπη σειρά γεμάτη ανατροπές και ματς που θα μείνουν στην ιστορία της διοργάνωσης, οι Σέλτικς ήταν αυτοί που με το τρίτο μπρέικ έκαναν το 4-3 στο game 7 επί των Χιτς κι εξασφάλισαν το «χρυσό» εισιτήριο για τους Τελικούς του NBA, για πρώτη φορά μετά το 2010!

Οι εντυπωσιακοί Κέλτες που στη διαδρομή προς την στέψη τους ως πρωταθλητές της Ανατολικής Περιφέρειας απέκλεισαν και τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησαν με 100-96 των Χιτ στο Μαϊάμι σε ένα ακόμη «τρελό» ματς μεταξύ των δύο καλύτερων φετινών ομάδων στην Ανατολή.

Στους Τελικούς των τελικών η ομάδα της Βοστώνης θα αντιμετωπίσει τους Γουόριορς των Κάρι και Τόμπσον, σε ένα ζευγάρι που λίγοι περίμεναν στην αρχή της χρονιάς.

Ο Τέιτουμ ήταν πρώτος σκόρερ της Βοστώνης με 26 πόντους-10 ριμπάουντ-6 ασίστ και αναδείχθηκε MVP στην Ανατολή, με τους Σμαρτ και Μπράουν να έχουν από 24.

Δεν ήταν αρκετοί για το Μαϊάμι οι Μπάτλερ και Αντεμπάγιο με 35 πόντους, 9 ριμπάουντ και 25-11 αντίστοιχα.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-32, 49-55, 75-82, 96-100.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς