18.7 C
Athens

Λίβερπουλ: Η προσοχή στο τέρμα

Να θωρακίσει τα γκολπόστ της θέλει η ομάδα του Κλοπ και τρεις λύσεις έχουν προκριθεί, εκ των οποίων η μία πιο βατή

Η θέση του τερματοφύλακα ταλαιπώρησε (και φέτος) τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μινιολέ δεν υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ, ο Κάριους μετά το σοκ του τελικού φάνηκε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να σηκώσει το βάρος του βασικού και η διοίκηση των κόκκινων στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Τρεις γκολκίπερ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων έχουν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τα δοκάρια της ιστορικής ομάδας. Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Άλισον Μπέκερ (Ρόμα) αποτελούν διακαείς πόθους του Γερμανού προπονητή, όμως αμφότερες οι δύο περιπτώσεις παρουσιάζουν σημαντικές δυσκολίες.

Από την άλλη, ο Θωμάς Στρακόσια της Λάτσιο μοιάζει να είναι μια πιο υλοποιήσιμη επιλογή για τα γκολπόστ της Λίβερπουλ. Ο Αλβανός πρώην κίπερ του Πανιωνίου έκανε εξαιρετική σεζόν στη Λάτσιο με 53 συμμετοχές και ήδη το όνομά του συνδέεται με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Οι απαιτήσεις της Λάτσιο δεν είναι απαγορευτικές (ρεπορτάζ της Daily Mail κάνει λόγο για ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ), ενώ οι Ιταλοί φαίνεται πως είναι προετοιμασμένοι για την αποχώρησή του, αφού όπως προκύπτει τις τελευταίες μέρες είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Σίλβιο Προτό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς