22.6 C
Athens

Χάος στο Barclays Center μετά από πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο: Η Οσάκα κατέγραψε τον πανικό του πλήθους (vid)

Η Ναόμι Οσάκα ήταν παρούσα στο συμβάν στο γήπεδο των Μπρούκλιν Νετς και κατέγραψε τις αντιδράσεις χάους από το μαζεμένο πλήθος, όταν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ακούστηκαν πυροβολισμοί, που όπως είναι λογικό αναστάτωσαν τους πάντες

Πραγματικός πανικός προκλήθηκε στο Barclays Center κατά την διάρκεια του αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα σε Τζερβόντα Ντέιβις και Ρολάντο Ρομέρο.

Η Ναόμι Οσάκα που ήταν παρούσα στο συμβάν στο γήπεδο των Μπρούκλιν Νετς κατέγραψε τις αντιδράσεις χάους από το μαζεμένο πλήθος, όταν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ακούστηκαν πυροβολισμοί που όπως είναι λογικό αναστάτωσαν τους πάντες, ευτυχώς δίχως να υπάρχουν τραυματίες σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των Αμερικανών.

Η παγκοσμίου φήμης τενίστρια από την Ιαπωνία δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter τις στιγμές πανικού που προηγήθηκαν και ακολούθησαν των πυροβολισμών, με την αστυνομία της Νέας Υόρκης να διεξάγει έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν τα αίτια ενός ακόμη περιστατικού βίας σε δημόσιο χώρο, μετά το φρικιαστικό φονικό σε σχολείο του Τέξας.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟ BARCLAYS CENTER

«Ήμουν στο Barclays Center, όταν ξαφνικά άκουσα φωνές και είδα τον κόσμο να τρέχει. Μετά μας φώναζαν πως υπήρχε ένας σκοπευτής (έξω από το γήπεδο), οπότε στριμωχτήκαμε σε ένα δωμάτιο και κλείσαμε την πόρτα. Πάγωσα από τον φόβο μου, φίλε. Πραγματικά ελπίζω πως όλοι αποχώρησαν με ασφάλεια. Από την στιγμή που κάνω αυτό το tweet, βγήκαμε όλοι με ασφάλεια», ανέφερε στο σχετικό tweet της η Ναόμι Οσάκα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς