16.7 C
Athens

Η «αιχμηρή» ανακοίνωση της Λίβερπουλ για την ταλαιπωρία των οπαδών της: «Ζητάμε επίσημη έρευνα»

Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας με την οποία διαμαρτύρεται για τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του τελικού, με τις καθυστερήσεις στην είσοδο και την ταλαιπωρία των οπαδών της, πολλοί εκ των οποίων μπήκαν με «ντου» και πλαστά εισιτήρια

Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας με την οποία διαμαρτύρεται για τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του τελικού, με τις καθυστερήσεις στην είσοδο και την ταλαιπωρία των οπαδών της, πολλοί εκ των οποίων είτε μπήκαν με «ντου» και πλαστά εισιτήρια, είτε έμειναν εκτός γηπέδου παρά το γεγονός ότι είχαν προμηθευτεί κανονικά το «μαγικό χαρτάκι» της αναμέτρησης.

UEFA: «Τα τουρνικέ μπλοκαρίστηκαν από οπαδούς της Λίβερπουλ με πλαστά εισιτήρια»

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ αναφέρει: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για τα προβλήματα εισόδου στο γήπεδο και την κατάρρευση της περιμέτρου ασφαλείας που αντιμετώπισαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ σήμερα το απόγευμα στο Σταντ ντε Φρανς.

Αυτός είναι ο καλύτερος αγώνας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οι οπαδοί δεν πρέπει να βιώσουν τις σκηνές που έχουμε δει απόψε. Ζητήσαμε επίσημη έρευνα για τα αίτια αυτών των απαράδεκτων ζητημάτων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς