17.6 C
Athens

Ο Ηλίας Καντζούρης αποχαιρέτησε παίκτες και συνεργάτες στον Κολοσσό Ρόδου

Αποχαιρετιστήρια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού Ρόδου πραγματοποίησε ο Ηλίας Καντζούρης. Ο 49χρονος προπονητής βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – και όπως προκύπτει μέσα από τα συμφραζόμενα στη δήλωσή του – δεν θα συνεχίσει στον Κολοσσό με τον οποίο κατέκτησε την 3η θέση στην κανονική περίοδο της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα στον οργανισμό, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να στήσω και να λειτουργήσω μαζί με τους συνεργάτες μου την ομάδα έτσι όπως την είχα στο μυαλό μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και σε όλο το σταφ για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση, που συνετέλεσαν στη δημιουργία του πραγματικά πολύ όμορφου κλίματος εντός της ομάδας με ειλικρινείς και υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις.

Φυσικά, πάνω από όλα στους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και τα έδωσαν όλα για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τέλος, σε όλους όσους ήρθαν και μας στήριξαν παντοιοτρόπως. Η Ρόδος είναι ένα φανταστικό μέρος και θα είναι για πάντα στη καρδιά μου.

Μετά τιμής,

Καντζούρης Ηλίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς