23.5 C
Athens

Αμπράμοβιτς: Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα αφεντικά της Τσέλσι, ήταν τιμή της ζωής μου να είμαι κομμάτι της ομάδας

Με νέα γραπτή του ανακοίνωση μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Τσέλσι από τον Τοντ Μπόλι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποχαιρέτησε κι επίσημα την οικογένεια των Λονδρέζων ευχόμενος κάθε επιτυχία στα νέα αφεντικά του συλλόγου, δηλώνοντας ότι ήταν τιμή για τον ίδιο το γεγονός ότι αποτέλεσε ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας των Μπλε.

Παράλληλα, ο Ρώσος μεγιστάνας τόνισε ότι από την επικείμενη συμφωνία για την πώληση της ομάδας εκατομμύρια κόσμος θα ευνοηθεί μέσω του κερδοφόρου φιλανθρωπικού οργανισμού στον οποίο θα καταλήξει το ποσό των περίπου 4 δισεκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη των ανθρώπων που υποφέρουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του πρώην ιδιοκτήτη της Τσέλσι:

«Πέρασαν τρεις μήνες από την ημέρα που ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να πουλήσω την Τσέλσι.

Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών η ομάδα δούλεψε σκληρά για να βρεθεί ο κατάλληλος και να οδηγήσει την Τσέλσι στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της.

Για να είσαι ιδιοκτήτης σε αυτό το κλαμπ, πρέπει να είσαι και απόλυτα υπεύθυνος. Από την πρώτη μου μέρα στην Τσέλσι πριν από περίπου 20 χρόνια, αντίκρισα πόσα μπορεί να πετύχει αυτό το κλαμπ. Το σκεπτικό μου ήταν να καταφέρει ο νέος ιδιοκτήτης να συνεχίσει την επιτυχία της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας, όπως επίσης και να έχει το κίνητρο και την επιθυμία να εξελίξει πολλά κομμάτια του κλαμπ, της ακαδημίας και του φιλανθρωπικού ιδρύματος.

Είμαι χαρούμενος που πλέον η υπόθεση έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα αφεντικά, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Ήταν τιμή της ζωής μου να είμαι κομμάτι της Τσέλσι και θα ήθελα να ευχαριστήσω παίκτες, επιτελείο και τους οπαδούς με τους οποίους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια.

Είμαι περήφανος για τις επιτυχίες που γευτήκαμε, εκατομμύρια κόσμος θα ευνοηθεί τώρα από τον κερδοφόρο φιλανθρωπικό οργανισμό και εύχομαι να συνεργαστεί η κληρονομιά που δημιουργήσαμε μαζί.

Σας ευχαριστώ,
Ρομάν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς