18 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Μασούρα

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Τουρκίας Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Άβτσι, επιβεβαίωσε τις φήμες και το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στη χώρα του αποκαλύπτοντας ότι η ομάδα του έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Τουρκίας Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Άβτσι, επιβεβαίωσε τις φήμες και το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στη χώρα του αποκαλύπτοντας ότι η ομάδα του έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sabah Sport ο Άβτσι η ομάδα της Τραπεζούντας θέλει να κάνει δικό της από το φετινό καλοκαίρι των Έλληνα άσο των Πειραιωτών, αν και γνωρίζει ότι τα οικονομικά δεδομένα για την περίπτωσή του δεν είναι και τα πιο απλά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι ο Ολυμπιακός ζητάει ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Μασούρα, με την Τράμπζο να κάνει προσφορά με 5 εκατομμύρια, κάτι που ικανοποιεί τα οικονομικά «θέλω» των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας των Μπακασέτα και Σιώπη, πάντως, υπάρχουν ελπίδες ώστε οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμβιβασμό και ο Μασούρας να ετοιμάσει βαλίτσα για Τραπεζούντα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Άβτσι:

«Ίσως χρειαζόμαστε κι έναν ακόμη εξτρέμ. Ναι, θέλουμε να βάλουμε στα χρώματα μας τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού. Τον θέλαμε από την περασμένη σεζόν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και στη μεσαία γραμμή-αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Υπάρχει, βέβαια, και το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής. Εξετάζουμε την κατάσταση. Οπότε μπορώ να πω ότι αυτός ο ποδoσφαιριστής είναι στη λίστα μας. Η διοίκηση μας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς