16.4 C
Athens

Τσιμίκας: Κάθε φορά που παίζαμε στις αλάνες φανταζόμασταν ότι είμαστε στον τελικό του Champions League!

Από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και τον Πειραιά, μέχρι το Λίβερπουλ και το Παρίσι... μία αλάνα δρόμος: Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το απόλυτο όνειρο με τη Λίβερπουλ και απόψε στο Παρίσι θέλει να γράψει ιστορία όντας ο πρώτος Έλληνας που κατακτά την κούπα με τα μεγάλα αυτιά

Από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και τον Πειραιά, μέχρι το Λίβερπουλ και το Παρίσι… μία αλάνα δρόμος!

Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το απόλυτο όνειρο με τη φανέλα της Λίβερπουλ και είναι έτοιμος να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας -κι όχι μόνο, καθώς σε περίπτωση κατάκτησης της κούπας με τα μεγάλα αυτιά απόψε (22:00) κόντρα στη Ρεάλ θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που κατορθώνει κάτι τέτοιο και μάλιστα με έναν από τους σπουδαιότερους συλλόγους του πλανήτη.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χαμογελά και ταυτόχρονα συγκινείται καθώς γνωρίζει ότι περίμενε αυτή τη βραδιά από τα αθώα χρόνια της νιότης, τότε που το «κυνηγητό» πίσω από μία μπάλα στις αλάνες ήταν η αγαπημένη μας στιγμή της εβδομάδας. Και χρησιμοποιούμε α’ πληθυντικό καθώς πίσω από το όνειρο του Τσιμίκα κρύβονται χιλιάδες ακόμα παιδιά που είχαν ως όνειρο τη συμμετοχή σε έναν τελικό Champions League.

Ο «Τσίμι» το πήγε σε… next level και στα 26 του, απόψε στο «Σταντ Ντε Φρανς», έχει τη χρυσή ευκαιρία να σηκώσει το «Άγιο Δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να κάνει το μεγαλύτερό του όνειρο πραγματικότητα. Μέχρι το επόμενο…

«Για να είμαι ειλικρινής είναι ένα μεγάλο όνειρο. Όταν παίζαμε στις αλάνες, πάντα λέγαμε ότι αγωνιζόμασταν στον τελικό του Champions League. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι κόκκινοι οπαδοί δίνουν τα πάντα. Όταν τους ακούμε, αυτό το αίσθημα είναι ανεκτίμητο», ανέφερε ο… εκστασιασμένος Τσιμίκας στο κανάλι της Λίβερπουλ κι εμείς ελπίζουμε ολόψυχα να το πετύχει. Αλλά και να μην το καταφέρει σήμερα, γνωρίζει ότι ποτέ του δεν θα περπατάει μόνος!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς