17.6 C
Athens

Λίβερπουλ: Χιλιάδες οπαδοί των Ρεντς «έβαψαν» κόκκινο το Παρίσι και τραγουδούσαν για τον Τσιμίκα! (vid)

Από το πρωί της Παρασκευής χιλιάδες οπαδοί των Ρεντς έχουν «βάψει» κατακόκκινο το Παρίσι, με τη γαλλική πρωτεύουσα να κινείται στους ρυθμούς του «You'll never walk alone» αλλά και του... «Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas» υπό τον ρυθμό των ABBA

Η ημέρα του μεγάλου τελικού στο Champions League έφτασε. Λίβερπουλ και Ρεάλ θα μονομαχήσουν στο «Σταντ Ντε Φρανς» για την βαρύτιμη κούπα με τα μεγάλα αυτιά στο πιο σημαντικό αλλά και τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ένα ματς, ένας τελικός και μονάχα ένας νικητής που θα πάρει στα χέρια του όλο τον κόσμο, μέσα από το «Άγιο Δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η αποψινή βραδιά στο Παρίσι θα είναι κάτι παραπάνω από ρομαντική και ιδιαίτερη. Θα «μυρίζει» ιστορία.

Ως γνωστόν σε τέτοιες περιπτώσεις και πριν από κρίσιμα παιχνίδια οι οπαδοί της Λίβερπουλ από κάθε γωνιά της γης δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα και μεταφέρουν το «Kop» σε παμπ, πλατείες και στενά, εν προκειμένω, του Παρισιού.

Από το πρωί της Παρασκευής χιλιάδες οπαδοί των Ρεντς έχουν «βάψει» κατακόκκινο το Παρίσι, με τη γαλλική πρωτεύουσα να κινείται στους ρυθμούς του «You’ll never walk alone» αλλά και του… «Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas» υπό τον ρυθμό των ABBA.

Αυτό είναι το τραγούδι που ακούγεται συνεχώς από τα χείλη των οπαδών της ομάδας του Μέρσεσαϊντ που δείχνουν παντού και με κάθε τρόπο την αγάπη τους προς τον Έλληνα διεθνή αμυντικό, που απόψε θέλει να γράψει ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας που σηκώνει την κούπα του Champions League.

Πάρτε μία γεύση από το «κόκκινο πάρτι» στο Παρίσι:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς