18.2 C
Athens

Σέλτικς – Χιτ 103-111: Μπάτλερ από… Playstation «έλιωσε» τους Κέλτες και οδήγησε τη σειρά σε game 7! (vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ μπορεί να πήγαν με το μαχαίρι στο λαιμό στη Βοστώνη για το game 6 κόντρα στους Σέλτικς, ωστόσο με ένα Τζίμι Μπάτλερ από άλλον πλανήτη κατάφεραν να απαντήσουν με νέο μπρέικ στους Κέλτες φτάνοντας την απίστευτα ισορροπημένη σειρά των τελικών σε έβδομο παιχνίδι

Με τέτοιον Μπάτλερ, πώς να χάσεις. Οι Μαϊάμι Χιτ μπορεί να πήγαν με το μαχαίρι στο λαιμό στη Βοστώνη για το game 6 της σειράς των τελικών στην Ανατολή κόντρα στους Σέλτικς, ωστόσο με ένα Τζίμι Μπάτλερ από άλλον πλανήτη κατάφεραν να απαντήσουν με νέο μπρέικ στους Κέλτες φτάνοντας την απίστευτα ισορροπημένη σειρά σε έβδομο παιχνίδι, όπου θα κριθούν τα πάντα.

Ο Τζίμι Μπάτλερ πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση βγαλμένη από… Playstation στη Βοστόνη με 47 πόντους, εννιά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ σε 46 λεπτά συμμετοχής ωθώντας τους Χιτ στην πολυπόθητη ισοφάριση και τη σειρά σε ένα πρόωρο τελικό… των τελικών!

Ο Μαξ Στρους έβαλε 13, ο Πι Τζέι Τάκερ 11, αλλά ο Μπαμ Αντεμπάγιο έμεινε στους έξι. Δεν άφησε και τίποτα ο Μπάτλερ, ενώ οι Χιτ αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον Τάιλερ Χίροου.

Ο Τζέισον Τέιτουμ έκανε ό,τι μπορούσε για να στείλει τους Σέλτικς στους τελικούς για πρώτη φορά από το 2010, αλλά δεν αρκούσε. Πέτυχε 30 πόντους με 5/5 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 8/8 βολές, αλλά υπέπεσε σε επτά λάθη και στο τέλος παραδόθηκε κι αυτός στις ορέξεις του Μπάτλερ, ο οποίος έγραψε ιστορία για να μάς προσφέρει μία από τις πιο αμφίρροπες σειρές τελικών του NBA τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Τελικά, αυτή την πρόκριση ποιος θα την πάρει… αναρωτιούνται και οι Γουόριορς που έχουν πάρει ήδη θέση για τους τελικούς μετά τη «μίνι» σκούπα με 4-1 κόντρα στους Μάβερικς.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-29, 46-48, 75-82, 103-111.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς