22.6 C
Athens

Κλείδωσε η συνεργασία του Δ. Μελισσανίδη με τον ιδιοκτήτη της Καβάλας Α. Χαντιτάτζι για επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα

Ένα εντυπωσιακό ακίνητο στη Βόρεια Ελλάδα από τον Δημήτρη και τον Γιώργο Μελισσανίδη αγόρασε ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλας, Αλεξάντερ Χαντιτάτζι. Η συνεργασία γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο τον επιχειρηματία που θα δημιουργήσει πολυτελείς βίλες και ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Νέα Ηρακλείτσα.

Το ακίνητο στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας αποτελείται από δύο όμορα παραθαλάσσια οικόπεδα, συνολικής επιφάνειας 149,733 στρέμματα. Το ακίνητο, χωροθετημένο στον απαράμιλλης ομορφιάς κόλπο του Παλαιού, είναι επίπεδο, έχει αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μ. και διαθέτει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Καβάλας και στα ανατολικά παράλια της νήσου Θάσου.

Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ ο παραλιακός δρόμος που συνδέει τη Νέα Ηρακλείτσα με την πόλη της Καβάλας διέρχεται από το δυτικό της όριο. Η απόσταση του από την Καβάλα είναι 14 χλμ., από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας 45 χλμ. και 140 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook:

«Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αγοράζω αυτό το εντυπωσιακό ακίνητο στη Βόρεια Ελλάδα και συνεργάζομαι με δύο από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Ελλάδας, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γεώργιο Μελισσανίδη για την ανάπτυξη του.

Πρόκειται για ένα έργο 480 εκατομμυρίων ευρώ (655 εκατομμύρια δολάρια CAD), μελλοντική κατοικία για όμορφες πολυτελείς βίλες και ένα ξενοδοχείο και θέρετρο 5 αστέρων! Οι βίλες μας θα κοστολογούνται από 599.000€-1.880.000€, κάτι που θα επιτρέψει επίσης στους αγοραστές μας να αποκτήσουν ένα πολύτιμο διαβατήριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό το έργο θα δημιουργήσει επίσης πάνω από 250 θέσεις εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα και θα σηματοδοτήσει επίσης το μεγαλύτερο έργο μου στην επαγγελματική μου καριέρα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς