14.3 C
Athens

Για τρία χρόνια στην Περούτζια ο Σεμένιουκ με πώληση-ρεκόρ για τη Ζάκσα

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή του Καμίλ Σεμένιουκ από τη Ζάκσα στην Περούτζια του Νίκολα Γκρίμπιτς, σε μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις των τελευταίων ετών στο καλοκαιρινό παζάρι. Η ιταλική ομάδα θα χρειαστεί σύμφωνα με πολωνικά Μέσα να καταβάλει το ποσό των 200.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της και έτσι ο Σεμένιουκ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του πολωνικού βόλεϊ.

Ο 25χρονος Πολωνός διεθνής ακραίος έκανε ασύλληπτη εμφάνιση στον τελικό του CEV Champions League κόντρα στην Τρεντίνο με 74% στην επίθεση (26/35 επ.), 1 μπλοκ και 27 πόντους συνολικά έχοντας και 46% στην υποδοχή για να αναδειχθεί MVP και να συμβάλλει στην κατάκτηση του δεύτερου σερί τροπαίου για τους νταμπλούχους Πολωνίας.

Ο ατζέντης του Σεμένιουκ, Γιάκουμπ Μίχαλακ, αποκάλυψε στο TVP Sport πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο παίκτης του στην Περούτζια θα έχει διάρκεια τριών ετών ενώ γνωστοποίησε πως πριν από μια διετία τον είχε προτείνει στη Μόντενα δίχως όμως να προχωρήσει η μεταγραφή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς