24.3 C
Athens

Λιθουανικό σενάριο για «αιώνιους» και Καλαϊτζάκη

Σύμφωνα με σημερινό (27/5) δημοσίευμα της ιστοσελίδας «basketnews» στο εξωτερικό, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Λιθουανία με την ομάδα της Λιετκαμπέλις.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα οι εξαιρετικές φετινές επιδόσεις του Καλαϊτζάκη στο EuroCup αλλά και το πρωτάθλημα Λιθουανίας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των δύο «αιωνίων» για την απόκτησή του από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η ερυθρόλευκη ΚΑΕ με ανάρτησή της στα social media ξεκαθάρισε πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι κάτι που θα απασχολήσει τον οργανισμό του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση των τελικών στη Basket League και ότι όλα τα σενάρια που ακούγονται αυτή την περίοδο δεν έχουν ρεαλιστική βάση.

Φρένο στη μεταγραφολογία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Άπαντες επικεντρωμένοι στα πλέι οφ»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν στην Λιετκαμπέλος, ενώ τη φετινή σεζόν στο EuroCup μέτρησε κατά μέσο όρο 10.8 πόντους με 4.3 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.5 κλεψίματα σε σύνολο 19 αγώνων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς