18.9 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: Με Μπάλντοκ στην αποστολή για τους αγώνες στο Nations League

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κάλεσε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για πρώτη φορά τον αμυντικό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος προσφάτως απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο αλλά και το δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα της χώρας μας

Με ένα νέο πρόσωπο θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδος στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου της στο Nations League τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα ο Γκουστάβο Πογιέτ κάλεσε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για πρώτη φορά τον αμυντικό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος προσφάτως απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο αλλά και το δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα της χώρας μας.

Έτσι, ο Ουρουγουανός τεχνικός της εθνικής δεν έχασε χρόνο και κάλεσε άμεσα τον Μπάλντοκ για την παρθενική του παρουσία με το εθνόσημο ενόψει των αγώνων με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6), το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6), με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας, κλήθηκε από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον της Βόρ. Ιρλανδίας, του Κοσόβου και της Κύπρου για το UEFA Nations League».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς