22.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σεμέδο και τα «θέλω» της Πόρτο

Το σκληρό πόκερ των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο για την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι, με τους «Δράκους» να επιθυμούν την παραμονή του Πορτογάλου στόπερ στο Ντραγκάο αλλά με λιγότερα χρήματα από αυτά της ρήτρας αγοράς του

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ολοκλήρωσε τον εξάμηνο δανεισμό του στην Πόρτο από τον Ολυμπιακό και παρότι αγωνίστηκε ελάχιστα (μόλις 51 λεπτά με την πρώτη ομάδα) φαίνεται να επιθυμεί την παραμονή του στο «Ντραγκάο», όπως και ο προπονητής των «Δράκων» Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Πορτογάλος στόπερ γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και θέλει να μείνει και από τη νέα σεζόν με κανονική μεταγραφή στους πρωταθλητές Πορτογαλίας, ωστόσο αυτό θα κριθεί από την στάση που εν τέλει κρατήσει η Πόρτο που σίγουρα δεν σκοπεύει να δαπανήσει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συμφωνηθεί ως ρήτρα αγοράς του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Στην αντίπερα όχθη, οι πρωταθλητές Ελλάδας διεκδικούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για την πώληση του Σεμέδο, καθώς υπενθυμίζεται ότι είχαν βγάλει από τα ταμεία τους περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους πίσω στο 2019.

Η Πόρτο δείχνει να καταλήγει στη λύση του να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται και στο τραπέζι αυτών να πέφτει μέχρι και η πρόταση για ανταλλαγή έμψυχου δυναμικού στους Πειραιώτες ώστε να πειστούν να παραχωρήσουν τον Σεμέδο με λιγότερα χρήματα από αυτά της ρήτρας αγοράς του (5,5 εκατ. ευρώ).

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς