18.2 C
Athens

Οσέρ – Σεντ Ετιέν 1-1: Μικρό προβάδισμα παραμονής παρά την γκολάρα του Περέν στο 87′ (vid)

Νικητής δεν προέκυψε στην πρώτη αναμέτρηση παραμονής/ανόδου στη Ligue 1 ανάμεσα σε Οσέρ και Σεντ Ετιέν. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά (οικονομικά και αγωνιστικά) η Σεντ Ετιέν έχει την ευκαιρία να σώσει την παρτίδα αλλά αν εμφανιστεί χαλαρή και με… υπεροψία στον επαναληπτικό στην έδρα της όπως έκανε στο 1-1 το βράδυ της Πέμπτης (26/5), τότε θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Το εκτός έδρας γκολ του Γιουσούφ στο 15′ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τους φιλοξενούμενους που στο δεύτερο μέρος περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και το πλήρωσαν στο 87′ όταν από τη βαθιά μπαλιά του Τουρέ ο Περέν στα δεξιά εξέθεσε τον Τράουκο και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για να ανανεώσουν οι δύο ομάδες το ραντεβού τους στο «Ζοφρουά Γκισάρ» την Κυριακή.

 

ΟΣΕΡ: Λεόν, Άρκους, Ζουμπάλ, Πελενάρ, Μπερνάρ, Τουρέ, Σιναγιοκό (63′ Περέν), Σακί (77′ Τρουιλέ), Χεΐν (85′ Ντουζιμόν), Οτρέ, Σαρμπονιέ

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Μπερναρντόνι, Σακό (54′ Ντουά), Μουκουντί, Ναντέ, Τράουκο, Καμαρά, Γιουσούφ (54′ Γκάμπριελ Σίλβα), Μπουανγκά, Νορντέν (84′ Μακόν), Αουτσίς (66′ Μπουντεμπούζ), Κριβελί (53′ Καζρί)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς