25.3 C
Athens

«Θα έδινε 4-5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ρόνι Λόπες ο Ολυμπιακός»

Δύο ισπανικά Μέσα συμφωνούν πως ο Ρόνι Λόπες είχε μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα στον Ολυμπιακό και πως οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Πορτογάλου με ένα ποσό στα 4-5 εκατ. ευρώ

Ο Ρόνι Λόπες είχε μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά με τις τελευταίες εμφανίσεις του κέρδισε πόντους στον Ολυμπιακό και, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα, το μέλλον του Πορτογάλου μπορεί να παραμείνει… ερυθρόλευκο!

Δύο Μέσα ασχολήθηκαν την Πέμπτη (26/5) αρκετά με τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα της Σεβίλλης έπειτα από δύο σερί δανεισμούς σε Νις και Ολυμπιακό.

Τόσο η MARCA όσο και η El Desmarque συμφωνούν πως: «Ο Λόπες είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά το φινάλε τον βρήκε πρωταθλητή με τον Ολυμπιακό» και πως: «Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν σκοπεύουν να δαπανήσουν 9.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον παίκτη (σ.σ. τόση είναι η οψιόν αγοράς). Τα δύο ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως με ένα ποσό μεταξύ 4.000.000 – 5.000.000 ευρώ θα μπορούσε να το δώσει ο Ολυμπιακός και ταυτόχρονα η Σεβίλλη να απαλλαχθεί από ένα καλό συμβόλαιο και έναν καλό ποδοσφαιριστή που όμως δεν υπολογίζει γιατί δεν ταιριάζει στο πλάνο της. Το αν θα συμβεί αυτό θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Συνολικά ο 27χρονος κατέγραψε 27 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις (ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο) με απολογισμό τεσσάρων γκολ και τεσσάρων ασίστ. Το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη (η οποία δαπάνησε 25.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της) ολοκληρώνεται το 2024.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς