19.9 C
Athens

Χειρουργείο και εκτός δράσης για οχτώ μήνες ο Ιμπραΐμοβιτς

Τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρώτου Scudetto μετά από 11 χρόνια, διαδέχθηκε η απογοήτευση για το χειρουργείο στο οποίο υποχρεώθηκε να υποβληθεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ υπέστη σε αρθροσκόπηση με ανακατασκευή του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και επιδιόρθωση μηνίσκου και δεν θα αγωνιστεί ξανά στο 2022 αφού η επιστροφή του υπολογίζεται σε 8 μήνες. Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα συνεχίσει την καριέρα του – όπως πολλάκις αναφέρει – ή αν θα βάλει την τελεία μετά από την κατάκτηση του τίτλου με τη Μίλαν που ήταν ο μεγάλος του στόχος.

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι σήμερα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χειρουργήθηκε στο αριστερό του γόνατο από τον Δρ. Μπέρτραντ Σονερί-Κοτέτ, στο Νοσοκομείο Jean Mermoz στη Λιόν. Η αρθροσκόπηση είχε προγραμματιστεί από καιρό για την οριστική επίλυση της αστάθειας της άρθρωσης μέσω της ανακατασκευής του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, με πλάγια ενίσχυση και επιδιόρθωση μηνίσκου. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής και το διάστημα αποθεραπείας υπολογίζεται σε 7-8 μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση των Ροσονέρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς