16.7 C
Athens

Η Cosmote TV κατέθεσε «βαρβάτη» πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Άρη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων, το συνδρομητικό κανάλι κάνει δυναμικό «μπάσιμο» προκειμένου μετά τον Ολυμπιακό να φέρει στο τηλεοπτικό του γήπεδο και τον Άρη

Μία πρόταση που δύσκολα την αρνείσαι κατέθεσε η Cosmote TV στον Άρη με φόντο τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Κιτρίνων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων, το συνδρομητικό κανάλι κάνει δυναμικό «μπάσιμο» προκειμένου μετά τον Ολυμπιακό να φέρει στο τηλεοπτικό του γήπεδο και τον Άρη, ώστε να έχει στη συχνότητά του τις 4 από τις 5 «μεγάλες» ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Cosmote φαίνεται να προσφέρει συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ σε συνολικό κέρδος για την επόμενη τριετία με τον Άρη και τον πρόεδρό του Θόδωρο Καρυπίδη να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού ώστε από τα λόγια να περάσουν άμεσα στις πράξεις.

Θυμίζουμε ότι στην τηλεοπτική στέγη της Cosmote TV βρίσκονται επίσης ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ από τις ομάδες του BIG-5 στη Super League 1.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς