17.2 C
Athens

Ο Κλοπ σάρωσε τα προπονητικά βραβεία στην Αγγλία κι είχε έναν απολαυστικό διάλογο με τον Φέργκιουσον

Μπορεί στο μυαλό του Κλοπ να υπάρχει μόνο ο τελικός του Σαββάτου (28/5, 22:00) στο Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η φετινή του εξαιρετική πορεία με τη Λίβερπουλ (και) στην Αγγλία δεν τον αφήνει σε… ησυχία, με τον Γερμανό να αναδεικνύεται κορυφαίος προπονητής τόσο από την Ένωση Προπονητών στο Νησί, όσο κι από την Premier League.

Στη χθεσινή βράβευσή του ο «Normal One» παρέλαβε, όπως συνηθίζεται, τα βραβεία του από τον απόλυτο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος μάλιστα μάς χάρισε μία ακόμη απολαυστική ατάκα σε στιχομυθία του με τον κόουτς των Ρεντς.

«Ζούμε την απόλυτη αγωνία! Του είπα πριν από 12 χρόνια να πάει σε μία ομάδα με ιστορία. Θα έπρεπε να του πω να πάει στην Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σερ Άλεξ με τον Κλοπ να του απαντά στην ίδια χιουμοριστική διάθεση: «Όταν μου τα είπε αυτά, δεν μπορούσα να καταλάβω λέξη».

Στη γενική ευχαριστήρια ομιλία του ο Κλοπ τόνισε:

«Είναι μεγάλη τιμή σε μία τρελή σεζόν. Την τελευταία αγωνιστική μόνο δύο ματς δεν είχαν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και στα υπόλοιπα παίζονταν τα πάντα.

Δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς αλλά το έχουμε αφήσει πίσω. Όταν κερδίζεις ένα τέτοιο βραβείο, είτε είσαι ιδιοφυία είτε έχεις το καλύτερο προπονητικό επιτελεί στον κόσμο, και εγώ είμαι εδώ με το επιτελείο μου, ξέρετε πόσο πολύ τους εκτιμώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς