19.3 C
Athens

Αλμέιδα: Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καιρό να πάρει το πρωτάθλημα με παρακίνησε να υπογράψω

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο «FOX Sports» για τη νέα του προπονητική δοκιμασία στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας τους λόγους που τελικά τον έκαναν να έρθει σε συμφωνία με την Ένωση για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως τον παρακίνησε κυρίως το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει αρκετό καιρό να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα (από το 2018), παρόλο που όπως επεσήμανε πρόκειται για μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παθιασμένους φιλάθλους.

«Ο χρόνος μου στη Σαν Χοσέ είχε ήδη φτάσει στο τέλος και μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν ήμουν πια εκεί, είχα την τύχη να λάβω τρεις προτάσεις. Μία από αυτές ήταν από την ΑΕΚ και μου άρεσε πολύ ο στόχος που έχει γι’ αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση. Έχω δει το πάθος των φιλάθλων στην Ελλάδα, το ποδόσφαιρο μοιάζει περισσότερο στο Μεξικό και τη Νότια Αμερική. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει ιστορία και δεν είναι πρωταθλήτρια για πολύ καιρό, αυτό με παρακίνησε», τόνισε μεταξύ άλλων ο 48χρονος νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Στη συνέχεια ο Αλμέιδα, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να επαναλάβει τη φόρμουλα να πάει Μεξικανούς στην ΑΕΚ. «Ακόμα δεν έχω μιλήσει για παίκτες με τον σύλλογο, αυτό είναι ψέμα», κατέληξε ο Αργεντινός τεχνικός στο «Fox Sports».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς